Di tag: Hirup di dunya

Hirup di dunya

Hirup di dunya

Hirup di dunya kumelendang ulah ngan ukur jadi wayang tapi kudu jadi dalang ngaronjat kamajuan milanglang moal hasil ngan ku sawang. Umat Islam kudu tandang ulah daek dipicundang Sing inget kahirupan urang, ulah ngan...